Spar penge på din flytning

Flytning kan være en dyr affære, men der er flere måder, hvorpå man kan spare penge. Her er nogle tips til at minimere omkostningerne hvis du begynder året med at flytte i ny bolig:

  • Planlæg i god tid: Når du skal til at flytte i ny bolig er den en rigtig god ide at være ude i god tid. Både fordi der sjældent kommer noget godt ud af at stresse med flytningen, men også fordi at jo tidligere du planlægger din flytning, jo bedre muligheder har du for at finde billige flyttefirmaer eller leje af flyttevogn.
  • Sørg for at samle alle dine ting: Jo mindre der skal flytte, jo billigere bliver det. Det kan være en god ide at overveje alle de ting der skal flyttes. Prøv at sælge eller donere ting, du ikke længere har brug for, inden du flytter. På den måde forbereder du flytningen og benytter ikke tiden på at flytte ting, der alligevel skal smides ud eller sælges.
  • Gør det selv: Hvis du har kørekort og en bil og selvfølgelig er i stand til det, kan du spare en del penge ved at gøre det meste af flyttearbejdet selv. Det kan f.eks. være at pakke dine ejendele ned selv og leje en trailer og flytte med din egen bil eller en lånebil.
  • Brug gratis emballage: I stedet for at købe nye flyttekasser, kan du bruge gamle kasser og aviser, du har liggende derhjemme. Alternativt findes der Facebook grupper hvor man kan finde gratis flyttekasser og lign. Prøv evt. at række ud til familie og venner, for at høre om de har gamle flyttekasser du kan låne til formålet.
  • Få 3 tilbud: Hvis du ikke har muligheden for at flytte selv, er det er altid en god idé at sammenligne priser fra flere flyttefirmaer, før du vælger dem du vil benytte dig af. På den måde finder du frem til den bedste og billigste pris. Det kan nemlig betale sig at kigge lidt rundt, inden du går med den første og bedste løsning du kan finde.
  • Flyt midt i ugen eller midt i måneden: De fleste flyttefirmaer har ofte mere travlt i weekender og i starten og slutningen af måneden, så ved at flytte midt i ugen eller midt i måneden kan du ofte få en billigere pris.
  • Flyttefirma: Hvis du står i en situation hvor du ikke har mulighed for at klare flytningen selv og er nødsaget til at benytte dig af et flyttefirma. Så er det altid en god ide at søge internettet tyndt for muligheder. Der findes rigtig mange hjemmesider, som sammenligner priser fra forskellige flyttefirmaer, så brug dem til at finde det bedste tilbud.

Ved at følge disse tips, kan du spare mange penge på din næste flytning. Husk at planlægge i god tid, samle alt hvad du kan, gøre det selv, finde gratis flyttekasser, sammenligne priser, flytte midt i ugen eller midt i måneden og brug internettet for at finde det bedste tilbud. Alternativt kan du altid benytte dig af services som Kreditnu, hvis du har brug for et ekstra økonomisk tilskud til din flytning eller til nye møbler.