Børnevenlig vinterferie på budget

  • |
  • |
  • 4 minutes read.

Børnenes vinterferie nærmer sig med hastige skridt, og mange har allerede booket deres udenlandsrejse. Men hvis en skiferie til Norge er lidt over dit budget, er der masser af sjove ting i Danmark, som du kan give dig til med børn på et lavere budget.

  • Tag på museum: Der findes mange forskellige museer rundt omkring i landet, som er både børnevenlige og interaktive. Undersøg mulighederne i dit lokalområde på nettet og vælg et museum, der matcher dine børns interesser.
  • Tag i svømmehallen: Svømmehallen er altid et hit med børn i og et godt sted at brænde noget krudt af for børn i alle aldre.
  • Tag i biografen: Hvis I trænger til en rolig aktivitet en dag, er biografen det oplagte valg. Der går ofte børnevenlige film omkring vinterferien, og det er en god måde at blive underholdt på, hvis dine børn er lidt større.
  • Bagning / kreative projekter: Hvis vejrudsigten byder på regn og rusk, kan det være lige så rart bare at være derhjemme og hygge. I kan bage sammen eller finde på andre kreative projekter som at lave perleplader, male eller bygge med Lego.
  • Zoologisk have: Er vejret derimod godt, kan det være rart at gå rundt udendørs og opleve noget. En tur i zoologisk have er det perfekte sted til at gøre dette.

Oplevelser i Danmark

Der er rig mulighed for at planlægge en sjov ferie i Danmark, som er billigere end at tage til udlandet. I kan skræddersy jeres ferie efter jeres budget og vælge enten at tage på endagsture eller eventuelt kombinere en af oplevelserne med en overnatning et sted i Danmark. Så får I fornemmelsen af at have været lidt hjemmefra uden at det koster spidsen af en jetjager.

Vinterferien er nok ikke det billigste tidspunkt at tage på hotel, men I kan fx kigge efter en overnatning på Airbnb eller undersøge mulighederne for en overnatning i midten af ugen i stedet for over weekenden. Derudover kan man også være heldig at finde et godt tilbud på en rejse- eller tilbudsside.

Afhængigt af hvor I bor i Danmark, er det også muligt at besøge steder, som er lidt ud over det sædvanlige. Det kunne for eksempel være Eksperimentarium i København, hvor man kan opleve et væld af sjove aktiviteter. Et andet eksempel er forlystelsesparken Legoland i Jylland, som er et rent slaraffenland for børn og barnlige sjæle. Begge steder kan man nemt tilbringe det meste af en dag, og de er derfor klart et besøg værd med børn.

Lån penge til ferien

Lokker tanken om en rejse i vinterferien stadig, er det også en mulighed at låne penge til ferien. Ved et onlinelån er processen som regel kortere og nemmere end ved et banklån, og der kan være mindre risiko for at få afslag. Det kan du læse meget mere om her.