Sådan får du råd til at rejse mere

  • |
  • |
  • 4 minutes read.

Dette indhold er sponsoreret

At rejse er at leve, men desværre er det også dyrt at rejse. De fleste mennesker rejser derfor nok ikke nær så meget, som de gerne ville, og det er især på grund af de mange omkostninger, der følger med en rejse. Du skal både finde penge til flybilletter, hotel, restaurantbesøg, turistattraktioner og diverse oplevelser, så det er klart, at det er svært at få råd til drømmerejsen hvert år. Der er dog en række ting, du kan gøre for at få råd til at rejse mere. Vi har derfor samlet et par håndgribelige tips til, hvordan du kan komme på flere ferier for færre penge.

Tag på ferie i Danmark

Du kan spare utrolig meget ved at tage på ferie i Danmark i stedet for at rejse til udlandet. Det kan godt være, du tænker, at det ikke er det samme som at rejse i udlandet, men det kræver blot, at du er åben. Selve dét at komme væk fra hverdagens trummerum og kedelige rutiner er nok til at give dig følelsen af ferie. Heldigvis bor vi i så skønt et land, hvor der findes massevis af forskellige måder at holde ferie på. Hvis du ønsker en aktiv ferie, kan du tage på enten cykel- eller campingferie i den smukke danske natur. Hvis du derimod er mere til selvforkælelse, wellness og afslapning, kan du tage på et luksuriøst spa- eller kroophold. Du behøver ikke at være bange for økonomien her, da der findes hjemmesider som spatilbud.dk, der samler de bedste tilbud og deals til dig, så du nemt kan finde et billigt ophold.

Udlej din bolig, mens du er på ferie

Der er utrolig mange penge at hente, hvis du lægger din lejlighed op på udlejningssider som eksempelvis AirBnb, når du rejser. Hvis du enten er rejst et sted hen i Danmark på ferie, eller du er smuttet til udlandet, så kan du lige så godt tjene lidt på din bolig, mens du ikke er hjemme. Den står alligevel tom, og du bruger den ikke til noget, så det er oplagt at leje den ud. Hvis du bor i en af de større byer i landet, kan du hurtigt tjene flere tusinde kroner på bare et par dage, især hvis det er i højsæsonen. På den måde kan du bruge pengene, du tjener på din egen bolig, til at betale for overnatningerne på din ferie.

 

Brug ikke bil som transport

Dette er et sparetip, der både gælder i hverdagen, og mens du er på ferie. Det er generelt dyrt at have en bil i hverdagen på grund af blandt andet forsikringer, service, reparationer og benzin. På samme måde er det dyrt at bruge bilen som transportmiddel på ferie, da det er utrolig dyrt at leje biler i udlandet. Prøv derfor at bruge andre former for transport både i hverdagen og på ferier. I dag findes der masser af gode muligheder for offentlig transport i de fleste lande, som både er en billig, hurtig og nem måde at komme rundt på. Hvis du derimod går eller cykler, vil din transport endda være gratis og fuldstændig omkostningsfri.