3 måder at pifte dit hjem lidt op på

  • |
  • |
  • 4 minutes read.

Dette indhold er sponsoreret

De fleste af os kender følelsen af, at vores hjem er blevet for ensformigt eller for kedeligt. Mange af os har prøvet at flytte rundt derhjemme, for at skabe nyt liv og give en følelse af ny energi. Der findes dog mange andre måder at give hjemmet nyt liv på, og det behøver ikke koste dig en bondegård. Med denne artikel får du 3 måder, hvorpå du kan pifte hjemmet lidt op, uden det koster en formue og kræver mange timer. 

Forkæl dig selv

Når hjemmet skal have en lille makeover, er det en god ide at starte i de rum, du benytter mest. Det kan være din stue, badeværelse eller soveværelset. Et hjem skal ikke bare være flot og præsentabelt, men det bør også opfylde dine behov. Start for eksempel i soveværelset. Her kan det være din gamle kontinentalseng skal skiftes ud med en ny. Det behøver ikke være dyrt at få en ny god seng, lav en hurtig søgning på kontinentalseng bedst i test, og så er du allerede godt igang. Du kan gøre det samme med din sofa eller dine spisestole. Det er en god og nem måde at give dit hjem et friskt pust. 

Mal dine vægge

En anden måde at give hjemmet nyt liv på, er ved at male væggene. Du kan give dem et nyt lag af samme farve som de allerede har, du kan male en væg i en ny farve, eller du kan male motiver på

Nogle af dine vægge. Der er mange muligheder og det behøver ikke koste dig en formue at male. Du kan også måle nogle af dine lofter i en ny farve. Det kan for eksempel være en mørk blå farve i soveværelsets loft, og nogle små “knapper” så det ligner en stjernehimmel, eller en gylden farve i stuen så aftensolen giver et varmt og gyldent skær i stue. Søg efter ideer på nettet, sær lidt god musik på, og gå i gang med at give dit hjem nyt liv med en klat maling. 

Sæt personlige præg på dit hjem

En tredje måde at pifte hjemmet op på, er ved hjælp af små personlige ting. Gør det synligt for dine gæster at det er dit hjem, og gør det så indbydende og hyggeligt som muligt. Find nogle gamle fotografier frem og lav en billedvæg, mal dine egne malerier, eller find nogle pynte puder til sofaen. Du kan også gå i en genbrugsbutik og finde nogle gamle møbler, som du kan renovere og give nyt liv i dit hjem. Dette er både en billig måde at få nye møbler på, samtidig med at det sætter et personligt præg på dit hjem med hjemmelavede møbler. Mulighederne er mange, og det er kun din fantasi der sætter grænser, når hjemmet skal piftes op.