Få råd til at være dig

Dette indhold er sponsoreret. Der findes intet bedre end at have tid til sig selv og sine fritidsinteresser. Om det er at strikke, snorkle, læse, vandre, gå til fodbold eller noget helt sjette, så er det man elsker at lave også noget der gør livet værd at leve. 

Job og passion

Det mest ideelle vil være, hvis man kan leve af sine fritidsinteresser, eller i hvert fald hvis der er overensstemmelse mellem ens hobby og ens arbejde. I kølvandet på regeringens nyeste udspil og Statsministerens udtalelse om, at det ikke skal være lystbetonet at gå på arbejde, så har både nyudklækkede kandidater, professionsbachelorer, håndværkere og andre nyligt arbejdsløse mere end nogensinde råbt højt. For at sikre, at man ikke står uden hjem og mad, så er de fleste tilmeldt en fagforening og a-kasse og afhængig af ens branche findes der forskellige slags. 

Selvom Statsministeren hævder, at det ikke skal være lystbetonet at gå på job, så er det fortsat relevant for mange at være medlem af fagforening og a-kasse, da man dermed er sikret nogle rettigheder som arbejdsløs, men også får en månedlig indtægt indtil man venter på, at det rette job kommer. Nogle tænker måske, at det kan være dyrt at være medlem af en fagforening og a-kasse, men det er faktisk muligt at finde en billig fagforening og a kasse, der passer til ens behov og det kan tillige være den billigste løsning, da man hermed undgår dyre lån og renter, men i stedet er sikret en månedlig indkomst.

Udvid dine kompetencer 

Selvom det størstedelen af tiden kan være enormt frustrerende at være arbejdsløs, så kan en investering hos en billig fagforening og a-kasse gøre det lettere for en at have tid til at udvide sine kompetencer og dermed gøre det mere sikkert at få et job på sigt. En foretrukken måde at benytte sin tid på, når man er uden for arbejdsmarkedet, er netop at bruge tid på sine fritidsinteresser og eventuelt undersøge, hvordan disse kan muliggøre bedre jobmuligheder for én. 

Selvom det ikke nødvendigvis lader til, at ens interesse for at strikke kan have en effekt på ens jobmuligheder inden for eksempelvis sundhedsvæsnet, så er det værd at undersøge, hvad fritidsinteresser og håndarbejde gør for ens mentale helbred. Man kan tillige undersøge, hvordan strikkemiljøet på sociale medier er blomstret under corona og dermed udvide sine kompetencer inden for formidling, hvis man arbejder med kommunikation. Det er kun fantasien, der sætter grænser og med billig fagforening og a-kasse er det lettere at være uden for arbejde.