Samlelån trods RKI – Kan man det?

Dette indhold er sponsoreret

Selvom det er bedst at komme af RKI-listen, inden man optager flere lån, er det stadig muligt. Spar penge og få overblik med samlelån trods RKI ved at have en medansøger eller en kautionist, som kan skabe sikkerhed for tilbagebetalingen. Saml dine lån trods RKI og få dermed et overblik over den samlede gæld, som skal tilbagebetales.

Samlelån

Ved at optage et samlelån, kan man samle flere forskellige lån i ét, så man får et overblik over, hvad man samlet skal betale tilbage. Det kan dog være svært, hvis man er registreret i RKI som dårlig betaler, men er det muligt at få samlelån trods rki? Det er meget sjældent, at man kan få lov til at optage et samlelån, hvis man står i RKI, så det bedste er at komme af listen ved at få betalt af på de lån, som gør, at man er registreret som dårlig betaler. For det er muligt at have gæld uden at stå på listen, så det er en god strategi at betale af på de større lån først og fokusere på evt. resterende gæld bagefter, hvor det er blevet nemmere at optage et samlelån trods RKI. 

Saml dine lån trods RKI

Selvom det i det lange løb er bedst for økonomien ikke at stå i RKI, er det stadig muligt at optage et samlelån trods RKI. Spar penge og få overblik med samlelån trods RKI ved at have fundet en medansøger, inden ansøgningen om et lån sendes afsted. På den måde skal lånet betales tilbage af begge parter, og det er altså ikke kun den person, som står i RKI, der hæfter for gælden. Derfor er det også vigtigt, at medansøgeren har en stabil økonomi, som vedkommende kan betale, hvis personen, som står i RKI, ikke kan. 

Samlelån med kautionist

Der er også en anden mulighed for at optage et samlelån trods RKI. Spar penge og få overblik med samlelån trods RKI ved at optage lånet med en kautionist, som er en person, der kan hæfte fuldstændig for gælden, hvis man ikke selv er i stand til at betale tilbage. Ved et større lån stilles der større krav til sikkerheden for tilbagebetalingen, så saml dine lån trods RKI ved at undersøge muligheden for en kautionist. Det er dog vigtigt at sætte sig ind i, hvilke rettigheder en kautionist har, inden man optager et lån. For en kautionist har ret til at opkræve pengene fra optageren af lånet tilbage, men først når lånet er betalt tilbage til låneudbyderen.