Amoriner i luften: Sådan får du råd til drømmebrylluppet

Sommeren er over os, og det betyder for mange par, at det store ja skal gives til hinanden. Brylluppet er en af de helt store fester, som mange af os går og drømmer om, fra vi er helt små. Af den grund kan bryllupsfesten også gå hen og blive en af de helt dyre fester – for hvem vil ikke gerne have nogle gode minder for livet? Men er pengene generelt små, så kan det være en udfordring at få det helt store bryllup stablet på benene. Men bare rolig! Herunder får du gode råd til, hvordan du får råd til drømmebrylluppet. Find mere her for ekstra tips og tricks.

Skru ned for det ekstravagante

Er du til ekstravagance med tjenere med hvide handsker, dyre champagneflasker i baren og en kendis bag DJ-pulten? Så er det en helt sikkert her, I skal overveje at skrue ned for. I vil måske gerne imponerer jeres venner med en dyr og uforglemmelig fest, men hvad er det fede i det, hvis jeres økonomi er i ruiner dagen efter, hvor tømmermændene banker igennem? Fokuser derfor mindre på at imponere jeres omgangskreds og skab i stedet en intim aften i kærlighedens tegn. I sidste ende handler det om, dig og din partner – ikke hvad jeres omgangskreds måtte synes om festen.

Småt er godt: Hold det intimt

Hvem siger, at bryllupper skal inkludere alle mennesker, I har snakket med igennem livet? Det intime bryllup, hvor den nærmeste familie og de tætteste venner er inviteret, kan skabe nogle dyrebare minder for livet. Og så er det naturligvis også billigere og bedre for privatøkonomien at købe ind til 25 mennesker end 100 mennesker.

Ryk bryllupsfesten ud i det fri

Drømmebrylluppet behøver ikke nødvendigvis være ekstravagant med limousine fra kirken og en fest på D’angleterre, et bryllup i ude i den fri natur kan også være en fantastisk måde at fejre hinanden på. Det kan være den nærmeste familie samlet i et fint havetelt ude i den åbne natur. Bor I i byen så kan en baggårdsfest med flotte lyskæder også skabe nogle fantastiske rammer for en uforglemmelig aften. Og det bedste af det hele er, at det simple bryllup ikke kun er mere venligt for økonomien, det skaber også nogle mere uformelle rammer.

Finansieringsmuligheder

Indrømmet. Et bryllup er et minde, der gerne skulle vare hele livet. Og selvom det er det store ja til hinanden, der bør fylde mest. Så er det også minderne med vennerne og familien, man gerne vil mindes om langt ude i fremtiden. Og medmindre I er et minimalistisk par, der er fint tilfredse med hjemmelavet buffet og dåseøl, så kan der være behov for en finansiering. Her er det vigtigt, at I ikke sætter jer for dyrt og i stedet finder den gyldne mellemvej. Det er ikke sjovt at starte et liv sammen og skulle afdrage på en gæld, når man kan spare op sammen til et hus.